Afhængighed & Samfund - der er hjælp at hente!

Foreningen Afhængighed & Samfund, støtteforeningen for Silkeborg Dagsbehandling og Behandlingscenter Søby Park, er oprettet i 2021. Formålet med støtteforeningen er at indsamle penge til at behandle mennesker, der har en afhængighed. Mennesker, som oprigtigt ønsker at komme ud af denne afhængighed, men som ikke har de nødvendige økonomiske midler til at komme i terapeutisk behandling.

Ønsker du at bidrage til foreningens arbejde, kan du læse mere om mulighederne på siden ‘Til sponsorer‘.

Har du selv eller din pårørende behov for hjælp til at komme ud af sin afhængighed, kan du læse mere og kontakte foreningen via siden ‘Til brugere‘.

Behandlingscenter Søby Park er der højt til loftet og plads til fordybelse

Den behandling, der tilbydes gennem foreningen, vil være tilpasset den enkelte afhængige. Behandlingen sker i et samarbejde mellem Silkeborg Dagsbehandling og Behandlingscenter Søby Park, der har specialiseret sig i hver sin målgruppe: Silkeborg Dagsbehandling tilbyder intensiv terapi til mennesker, der foretrækker at bo hjemme og opretholde arbejds- og familieliv mens behandlingen pågår. Behandlingscenter Søby Park tilbyder ophold med intensiv terapi til mennesker, der har behov for i en periode at kunne fokusere 100% på sig selv og egen heling.

Støtteforeningen understøttes af Silkeborg Dagsbehandling og Terapeut Kim Yde, der har speciale i afhængighed
Hos Silkeborg Dagsbehandling er Terapeut Kim Yde klar med individuelt tilrettelagt dagsbehandling

Bestyrelsen

Bestyrelsen for Foreningen Afhængighed og Samfund er valgt på den stiftende generalforsamling, der blev afholdt 20. maj 2021. Referatet kan tilgås her, og vedtægterne vil også snarest blive offentliggjort.

Formand: Pernille Skovbo, Tingvejen 74, 8600 Silkeborg. Tlf.: 22 89 50 57. Mail: perzille@gmail.com

Næstformand: Helle Fonager, Brunhøjvej 8, 1. sal, 8680 Ry. Tlf: 40 87 09 85. Mail: info@hellefonanger.dk

Kasserer: Kim Yde, Solsortevej 1, 3. sal, 8600 Silkeborg. Tlf.: 81 94 74 94. Mail: kimyde16@gmail.com

Sekretær: Mary Elisabeth Holm, Sønderparken 17, st.th., 7430 Ikast.

Har du behov for at tale med en repræsentant for bestyrelsen, er du velkommen til at sende vedkommende en mail. Er henvendelsen af mere generel karakter, kan du kontakte foreningen på kontakt@afhaengighedogsamfund.dk. Det relevante bestyrelsesmedlem vil kontakte dig hurtigst muligt efter modtagelsen.

Tilbage til forsiden

Call Now Button